Home » Training en Coaching

Training en Coaching

Training en Coaching
Een training of een coachingstraject kunnen nodig zijn om weggezakte kennis op te frissen of om benodigde competenties aan te leren. Dit is niet alleen nodig wanneer een werknemer niet op het niveau van de functie zit, maar kan ook nodig zijn om de werknemer zich zelfverzekerd te laten voelen in zijn/haar functie.

Coachingstrajecten kunnen over diverse onderwerpen gaan en kunnen zowel op individueel niveau als in groepsverband worden aangeboden. Aan de hand van een transparante intake, wordt er in resultaatgerichte sessies gewerkt, inclusief heldere evaluatie en rapportage. Daarnaast biedt Alympus meerdere op maat gemaakte oplossingen in de vorm van trainingen en workshops aan. Deze worden op alle niveaus in een organisatie gegeven en kunnen over diverse onderwerpen gaan. Deze kunnen op locatie of op neutraal terrein plaatsvinden.

Alympus werkt hiervoor al jaren samen met ervaren trainers en coaches welke de werknemers op een laagdrempelige manier de nodige expertise bijbrengen.

Wij bieden onder andere de volgende trainingen en workshops, rondom HR in de lijn, aan:
• Preventief arbeidsrecht
• Functionerings-en beoordelingsgesprekken
• Persoonlijk ontwikkelplan
• Verzuim begeleiding
• Werving en Selectie
• Algemene gesprekstechnieken

De bovenstaande onderwerpen worden in twee dagdelen gegeven, waarbij in het eerste dagdeel de belangrijkste theorie wordt besproken en in het tweede dagdeel de praktijk wordt geoefend. Hierbij wordt indien nodig gebruik gemaakt van een acteur.
De trainingen en workshops worden afgesloten met een deelname certificaat.