Home » Testimonials

Testimonials

Houdijk Holland

Bart Houdijk, Managing Director van Houdijk Holland B.V. in Vlaardingen, maakt al jaren gebruik van de aanwezige expertise binnen FME en haar samenwerkingspartner Alympus Personeelsadvies B.V. “De inzet van interim management leent zich perfect voor zowel ondersteuning bij specifieke projecten als bij tijdelijke vervanging van een functionaris“, aldus Houdijk. “Wij zijn een projectorganisatie. Om kwalitatief en flexibel situaties te kunnen managen maken wij, wanneer nodig, gebruik van interim oplossingen. Zij weten snel precies de goede personen voor ons te vinden. Hiermee kunnen we de tijdelijke behoefte invullen en de geïmplementeerde kennis behouden voor Houdijk”.

Voor Interim HR-oplossingen werken FME en Alympus al tien jaar naar volle tevredenheid samen. Zij voorzien bedrijven op verschillende niveaus van tijdelijke HR-professionals voor aanvullende en/of vervangende expertise of capaciteit.

Over de hele wereld staat Houdijk Holland bekend als marktleider op het gebied van biscuittoevoersystemen. Elke dag passeren miljoenen koekjes, kaakjes of crackertjes de hightech inpaksystemen van Houdijk op hun weg van de oven naar verpakking. Dit gebeurt met de grootst mogelijke efficiëntie en zorg. Houdijk staat bekend om zijn apparatuur, handlingsystemen, besturingssoftware en componenten. De specifieke expertise, die ze over de jaren heen hebben opgebouwd, zorgt ervoor dat Houdijk unieke systemen voor de diverse toepassingen ten behoeve van biscuitfabrikanten over de hele wereld heeft kunnen ontwikkelen.