Home » Waarom » Partner FME-CWM

Partner FME-CWM

Alympus werkt als preferred supplier al 13 jaar samen met FME-CWM, ondernemersorganisatie voor de technologische industrie. Inmiddels is er in deze samenwerking sprake van een officieel partnerschap. In dit partnerschap gaat het er om elkaar aan te vullen in diensten en producten voor organisaties die lid zijn van FME-CWM, zoals een ervaren interim professional bij reorganisatieprojecten of een ISF project. Ook het implementeren van Competentie- en Performancemanagement in combinatie met de Inzetbaarheidsmonitor of het uitvoeren van een MedewerkersOnderzoek vanwege duurzame inzetbaarheid, zijn hier voorbeelden van.

FME en AlympusInzetbaarheidsmonitor en FME-CWM FME HRM Consult maakt gebruik van de Inzetbaarheidsmonitor om processtappen te kunnen evalueren. Deze tool kan ook u helpen om performance- en competentiemanagement eenvoudig in uw organisatie te verankeren.

MedewerkersOnderzoek en FME-CWM Samen met FME-CWM bieden wij leden het MedewerkersOnderzoek (MO) aan. Organisaties zetten dit pragmatische instrument in om de tevredenheid/loyaliteit van haar medewerkers objectief en anoniem te meten.