- Alympus - https://www.alympus.nl -

Inzetbaarheidsmonitor

Inzetbaarheidsmonitor 3.1
Alympus heeft de Inzetbaarheidsmonitor [1] ontwikkeld; DE tool om binnen uw organisatie verhoogde effectiviteit, verbeterde efficiency en multi inzetbaarheid van uw medewerkers te monitoren. Opdrachtgevers gebruiken ons product onder andere ter ondersteuning van:

360 logo180 logo

De Inzetbaarheidsmonitor is een webbased software instrument waarmee u grip krijgt op de inzetbaarheid van uw medewerkers en inzicht heeft in hoe u deze kunt laten aansluiten op de strategische doelstellingen van de organisatie. Vanuit de Inzetbaarheidsmonitor kunnen overzichtelijke managementrapportages gemaakt worden, zowel op bedrijfs- en afdelings- als op individueel niveau. Met de nieuwe Feedback module worden alle medewerkers betrokken bij de ontwikkeling van hun collega’s en kan de leidinggevende zijn/haar beoordeling afzetten tegen de gegeven feedback.

Wilt u meer weten over de Inzetbaarheidsmonitor? Vraag vrijblijvend een gratis demo of informatie [3] aan. Op de volgende pagina’s vindt u een impressie van de Inzetbaarheidsmonitor.

Rapportage grafieken match [4]

Rapportage medewerker website [5]

Inz Monitor verkleind 1 [6]

Inz Monitor verkleind 2 [7]