Home » Wat » Abonnement Alymp@s

Abonnement Alymp@s

Alympus biedt met haar Abonnement Alymp@s een passende oplossing voor organisaties om de afdeling HR en/of de Payroll afdeling, inclusief een geïntegreerd personeelsinformatiesysteem (Perman 1 van ADP), uit te besteden.

De werkwijze middels Abonnement Alymp@s biedt de klant een professionele en integrale back-up functie ten aanzien van HR-processen en Salaris verwerking; dit is te vergelijken met ‘een collega op afstand’. Abonnement Alymp@s bestaat uit een combinatie van professionele en persoonlijke ondersteuning, zowel op locatie als telefonisch/per e-mail door een ervaren HR- en/of Payroll-adviseur.

De inzet van de ondersteuning is per klant flexibel en op maat te regelen, afhankelijk van de behoefte. Perman 1 is een geïntegreerd pakket voor HR- én Payroll-administratie, onbeperkt – 24 uur per dag, 7 dagen per week – via onze website online toegankelijk en beveiligd conform actuele ICT-normen. Een Abonnement Alymp@s bestaat uit modules die zowel geïntegreerd als afzonderlijk voor uw organisatie inzetbaar zijn:

• HR
• Payroll
Personeelsinformatiesysteem